Om oss

Ett bussbolag med fokus på komfort

Välkommen ombord! Sedan starten 2008 har Let’s Go By Bus jobbat med beställningstrafik. Vi hjälper er med allt från korta transporter, rundturer inom Sverige och långturer ut i Europa.

Små eller stora grupper spelar ingen roll!

Bland våra kunder ingår företag, privatpersoner, organisationer, resebyråer, församlingar, skolor, idrottsföreningar, pensionärsgrupper m fl. Små eller stora grupper spelar ingen roll! Hos oss är alla välkomna! Våra bussar har alla de bekvämligheter som förväntas finnas i en modern turistbuss. Liksom att vi alltid har en vagnpark med moderna säkerhetsutrustade bussar. Läs mer under fliken Bussar. Det ska kännas tryggt att åka buss. Därför är våra chaufförer alltid uniformerade. Att de dessutom är noga med att inte överträda sina tillåtna arbetstider är en självklarhet.
Vi tänker på miljön!

Vi kör våra turistbussar på HVO – fossilfri diesel

HVO, eller hydrerad vegetabilisk olja, är en biodiesel som framställs genom hydrering (vätebehandling) av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter från t ex slaktavfall. HVO är kemiskt lik fossil diesel och kan blandas i diesel eller användas istället för diesel i dieselmotorer. Till skillnad från fossil diesel är HVO är inte klassificerat som skadligt för vattenlevande organismer. HVO är dessutom biologiskt nedbrytbart, och även fossilfritt. Utsläppet av växthusgaser minskar med upp till 90 % jämfört med vanlig diesel, beroende på vilka råvaror som används vid tillverkningen.
Så om ni letar efter en diesel som är klimat- och miljösmart så är HVO ett utmärkt val. Vi på Let’s Go By Bus har valt att i första hand och i den mån det är praktiskt möjligt tanka våra bussar med HVO.
Vi är ett bussbolag i Örebro öster om Karlskoga och Kristinehamn som kan hjälpa er med era resplaner, oavsett om det är en tripp genom Sverige eller en längre resa runt i Europa
Copyright ©2024 | All rights reserved
System C2 (c2management.se)